Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky úterní srážky cyklistů ve Světlé nad Sázavou

/
/
/
1211 Zobrazení



Havlíčkobrodští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření střetu dvou cyklistů, ke kterému došlo včera ve Světlé nad Sázavou. Potřebovali by, aby se jim přihlásila cyklistka, která byla jedním z účastníků nehody. Současně vyzývají případné svědky, kteří by policistům mohli poskytnout důležité informace.

„Ke střetu cyklistky a nezletilého cyklisty došlo v úterý 14. září krátce po šesté hodině večer v místě křížení účelové komunikace v místě u řeky Sázavy v blízkosti garáží u Sázavské ulice. Cyklistka dosud nezjištěné totožnosti jela na jízdním kole po účelové komunikaci ve směru na Ledeč nad Sázavou, přičemž se při vyjíždění srazila s nezletilým cyklistou, který přijížděl po komunikaci ze směru od silnice druhé třídy. Nezletilý chlapec upadl na zem a utrpěl zranění. Na místě se nacházeli také rodiče zraněného chlapce, jeden z nich s cyklistkou komunikoval,“ popsala policejní mluvčí Stanislava Rázlová. Následně z místa odjeli a chlapec byl převezen jedním z rodičů na ošetření do nemocnice.

„Žádáme zúčastněnou cyklistku, aby se policistům přihlásila na tísňové lince 158. Policisté rovněž uvítají, pokud by se přihlásila jakákoli jiná osoba, která by mohla poskytnout informace vedoucí ke zjištění totožnosti cyklistky,“ dodala Stanislava Rázlová.

  • Facebook
  • Twitter