Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky nehody v Třebíči

/
/
/
628 Zobrazení



V sobotu 21. prosince se v době od 19.15 do 19.45 stala ve Znojemské ulici v Třebíči v prostoru křižovatky s Družstevní a Kubišovou ulicí dopravní nehody, policisté hledají kvůli vyšetřování její svědky.

„Dosud neznámý řidič s nezjištěným osobním autem nedal přednost nezletilé chodkyni, která přecházela silnici po vyznačeném přechodu pro chodce a došlo ke střetu. Řidič z místa dopravní nehody odjel. Chodkyně při dopravní nehodě utrpěla zranění, se kterým byla hospitalizována v nemocničním zařízení.
Mělo by se jednat o osobní auto šedé nebo stříbrné barvy v provedení combi, které měl řídit česky hovořící muž,“ popsal policejní mluvčí David Linhart.

Policisté žádají případné svědky, kteří by měli jakékoliv informace o dopravní nehodě nebo místem v inkriminované době projížděli, stejně tak i řidiče osobního automobilu, který z místa dopravní nehody po střetu s chodkyní odjel, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158 nebo přímo na dopravním inspektorátu Třebíč na telefonním čísle 974 277 250.

  • Facebook
  • Twitter