Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky havárie ve Světlé nad Sázavou

/
/
/
435 Zobrazení



Havlíčkobrodští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v pátek 11. listopadu kolem patnácté hodiny na křižovatce Nádražní a Čapkovy ulice ve Světlé nad Sázavou. Policisté žádají svědky srážky vozu s elektrokolem, aby se přihlásili na lince 158.

„Osmašedesátiletou ženu jedoucí na elektrokole značky Apache po Nádražní ulici ve směru od Josefodolské ulici předjelo dosud nezjištěné vozidlo, kdy řidič vozu ihned po předjetí cyklisty odbočil vpravo na Čapkovu ulici, kdy vjel do dráhy cyklistky a došlo ke střetu (viz úvodní foto, archiv Policie ČR). Řidič nezjištěného vozu pokračoval dále v jízdě Čapkovou. Po střetu s vozem cyklistka upadla a utrpěla zranění, se kterým byla převezena do nemocnice. Policisté provedli na místě dopravní nehody ohledání, šetření a zadokumentování,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Elektrokolo po srážce s vozidlem, foto: archiv Policie ČR

Policisté hledají svědky nehody, kteří viděli její průběh a měli by poznatky k řidiči a vozidlu, které se střetlo s cyklistkou. „Svědky žádáme, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158. Výzva je určena také řidiči, který se s cyklistkou střetl, aby se v zájmu objasnění okolností této dopravní nehody sám přihlásil na lince 158,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter