Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté dohlédnou na víkendové uzavírky dálnice D1 na Vysočině

/
/
/
1007 Zobrazení



Dálnice D1 se o víkendu krátkodobě uzavře ve stavebním úseku 11 – Koberovice (exit 81) – Humpolec (exitT 90), po celou dobu uzavírek bude v terénu vyšší počet policistů, kteří budou dohlížet na plynulost provozu.

O víkendu bude stavební firma instalovat nové nosníky mostů na 83,2. kilometru a na 88,4. kilometru dálnice D1. „Práce si vyžádají v sobotu 20. v době od 20.00 do 10.00 v neděli 21. června deset krátkodobých kompletních uzavření dálnice D1 vždy po dvaceti minutách. Bude se jednat vždy o pět uzavírek v každém směru jízdy. V této době se bude série úplných uzavírek týkat kilometru 88,1. – 88,7. v místě mostu SO 11-223.
Při uzavření dálnice nebudou vozidla odkloněna na objízdnou trasu, ale budou ponechána na dálnici D1. Policisté v daných dobách vždy provoz nejdříve zpomalí a poté zcela zastaví. Do akce budou nasazeni policisté z dálničního oddělení z Velkého Beranova, kteří budou hlídkovat celkem na šesti stanovištích,“ vysvětlila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

V neděli 21. v době od 22.00 do pondělí 22. června do 6.00 bude stavební firma instalovat nové nosníky na mostě SO 11-221 na 83,2. kilometru.
„V tomto místě se bude jednat celkem o šest krátkodobých dvacetiminutových uzavírek – vždy tři v každém směru jízdy. Při uzavření dálnice nebudou vozidla odkloněna na objízdnou trasu, ale budou ponechána na dálnici D1. I tyto uzavírky budou koordinovat policisté z dálničního oddělení z Velkého Beranova, kteří budou po celou noc hlídkovat na čtyřech stanovištích,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter