Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policie na Jihlavsku hledá zloděje autobusu

/
/
/
1045 Zobrazení



Policisté na Jihlavsku hledají případné svědky, kteří by jim mohli pomoci při prověřování případu, ke kterému došlo ve čtvrtek 22. října v nočních hodinách v Brtnici.

„Na náměstí v Brtnici před tamní prodejnou potravin byl zaparkovaný linkový autobus Mercedes Benz Intouro společnosti ICOM transport modré barvy. Tento autobus odcizil zatím neznámý pachatel, který s autobusem z místa odjel. Autobus byl poté nalezen havarovaný na okraji Jihlavy,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že se policisté obracíme na svědky, kteří si ve čtvrtek 22. října kolem 21.30 večer povšimli v Brtnici na náměstí v blízkosti zaparkovaného autobusu pohybu podezřelých osob, případně pohybu osob uvnitř autobusu nebo slyšeli a viděli tento autobus nastartovaný a nebo v tuto dobu z místa tento autobus odjíždět, aby se se svým svědectvím obrátili na linku 158.

  • Facebook
  • Twitter