Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pokáčovo podzimní turné se zastaví i v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1056 Zobrazení



Jan Pokorný, který vystupuje pod pseudonymem Pokáč, je úspěšný písničkář a textař pop folkové scény: má ocenění Zlatá deska za debutové album Vlasy, nominaci na Objev roku 2017 v cenách Anděl a anketě Český Slavík. V Havlíčkově Brodě se na něj mohou těšit v sobotu 8. prosince.

Pokáč patří mezi nejvýraznější postavy nastupující generace písničkářů. Momentálně obráží Českou republiku se svým programem Pokáčovo podzimní turné 2018 a o jeho koncerty je enormní zájem. V Havlíčkově Brodě ho lze vidět a především slyšet v klubu Oko v sobotu 8. prosince od 20.00. Jako support vystoupí písničkář Michal Horák, který zpívá vlastní skladby, doprovází se na kytaru a foukací harmoniku, stage piano a v poslední době i na heligonku.

Michal Horák bude hostem v Brodě

Na koncert lze zakoupit lístky v obchůdku Tulipán v Horní ulici v Havlíčkově Brodě nebo přímo v klubu Oko – Cafe Art. Někdo může mít štěstí a vyhrát v soutěži o dvě vstupenky.
Soutěžní otázka: „Pokáč vydal dvě demo alba. Napište název aspoň jednoho.“
Odpovědi posílejte do čtvrtka 6. prosince do 18.00 mailem na: vstupenkysoutez@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter