Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pohled na soupisky soupeřů HB Ostrov v Lize mistrů…

/
/
/
375 Zobrazení



Těšíte se na pokračování letošního ročníku Ligy mistrů ve stolním tenisu? Máte proč! Šestinásobný český šampión, HB Ostrov Havlíčkův Brod, vyfasoval ve druhé fázi této nejprestižnější klubové soutěže v Evropě ve skupině B dva velice atraktivní soupeře: německý TTC Neu Ulm a polskou Bogorii Grodzisk Mazowiecki!

Zatímco TTC Neu Ulm patří k nejbohatším a nejmladším klubům, které kdy Ligu mistrů hrály, Bogoria Grodzisk Mazowiecki je pro změnu nejčastějším soupeřem stolních tenistů HB Ostrov v evropských pohárových soutěžích!

Termíny jednotlivých zápasů jsou momentálně v jednání. A není jednoduché se na nich shodnout… Co je ale jasné, jsou soupisky účastníků skupiny B Ligy mistrů. Zejména TTC Neu Ulm disponuje hráči z TOP 10 světového žebříčku… Podívejme se na koho se můžete v Havlíčkově Brodě případně těšit…

Německý TTC Neu Ulm může nabídnout opravdu hvězdnou sestavu…

TTC Neu Ulm
Tomokazu Harimoto (aktuální pozice na WR: 4.), Lin Jun-Ju (WR: 8.), Dimitrij Ovtcharov (WR: 9.), Truls Moregärdh (WR: 12.), Quadri Aruna (WR: 16.), Jaroslav Žmuděnko (WR: 356.), Maxim Grebněv a Lev Kacman nejsou momentálně na světovém žebříčku zařazeni (Rusko!). Trenér: Dmitrij MAZUNOV.

Bogoria Grodzisk Mazowiecki
Panagiotis Gionis (aktuální pozice na WR: 128.), Milosz Redzimski (WR: 142.), Jin Takyua (WR: 198.), Marek Badowski (WR: 598.), Michal Gawlas (WR: 745.). Trenér: Tomasz REDZIMSKI.

Informace o Lize mistrů ve stolním tenisu najdete – ZDE.

Zápasy HB Ostrov s Bogorií jsou vždy dramatické. Snímek je z posledního měření sil v KD Ostrov…
  • Facebook
  • Twitter