Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Podzimní galerijní kurz grafiky 2018 v havlíčkobrodské galerii

/
/
/
726 Zobrazení



Workshop Podzimní galerijní kurz grafiky 2018 pořádá pro zájemce o výtvarné umění od poloviny října do konce listopadu Galerie výtvarného umění v Havlíčkově Brodě.

Workshop se koná ve čtvrtky 18. října, 1., 8., 15. a 22. listopadu vždy od 15.30 do 18.00. Zájemci si mohou vyzkoušet rozličné grafické techniky a vytvořit si vlastní grafické listy v kurzu pro děti, mládež, dospělé a seniory, začátečníky i pokročilé.
Vytvoří si suchou jehlu, sítotisk a dvoubarevný linoryt na papír a na textil. Čeká na ně pět setkání pod vedením výtvarnice s pedagogickou praxí. Naučí se práci s rydly a dalšími grafickými pomůckami. Navrhnou a opracují si matrice, naučí se nanášení a stírání barev a v neposlední řadě zažijí dobrodružství a kouzelný moment překvapení při vlastním tisku v ručním grafickém lisu. V kurzu mohou uplatnit svou vlastní fantazii, výtvarné nápady i zkusit tvorbu dle připravených fotografií. Pokud se rozhodnou workshopu zúčastnit, je nutné zarezervovat si dopředu místo.
Více informací na stránkách galerie.

  • Facebook
  • Twitter