Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Podnikatelská mise do Turecka, zastoupen byl i Havlíčkův Brod

/
/
/
1261 Zobrazení



Okresní hospodářská komora Havlíčkův Brod (OHK) uspořádala v závěru ledna v kavárně Cafe – art Oko pro své členy setkání s Igorem Zahrádkou, generálním ředitelem a spolumajitelem společnosti B:TECH, a. s.

Přítomní účastníci se seznámili s účasti na podnikatelské misi organizovanou vládou ČR a Hospodářskou komorou ČR do Turecka, která se uskutečnila ve dnech 2.- 4. září 2019.
„První překvapení pro misi bylo, že Hospodářská komora ČR pro podnikatele připravila let vojenským speciálem CASA. Bylo dobrodružné letět tímto letadlem, ale letí poloviční rychlostí než dopravní letadla. Cesta do Ankary trvala skoro šest hodin,“ řekl na úvod Igor Zahrádka.

Společné foto účastníků podnikatelské mise a zástupců tureckých firem

Hospodářská komora během mise organizovala dvě podnikatelská fóra, v Ankaře a v Istanbulu. V podnikatelské delegaci byli zástupci 40 českých firem zabývající se dodávkami energetických celků na klíč či komponent pro jadernou a klasickou energetiku, tak i společnosti působící v oblastech obranného průmyslu a bezpečnostní techniky. Přínosem mise pro firmu B: TECH, a. s., bylo získání nových zakázek.

Dopravní speciál CASA

Úvodní foto:Igor Zahrádka vyprávěl o podnikatelské misi a odpovídal na dotazy

  • Facebook
  • Twitter