Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Po nárazu do stromu zemřel na Třebíčsku spolujezdec z osobního auta

/
/
/
981 Zobrazení



V sobotu 12. prosince se stala před půl sedmou ráno na silnici první třídy číslo 23 mezi Náměští nad Oslavou a Vladislaví na Třebíčsku dopravní nehoda, na místo ihned vyjela zdravotnická záchranná služba, policisté a hasiči.

„Policisté zjistili, že řidič osobního vozu Mazda vyjel mimo silnici, auto narazilo do stromu a převrátilo se na střechu. Spolucestující utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. Zraněného řidiče převezla zdravotnická záchranná služba na ošetření do nemocnice,“ popsala prvotní informace policejní mluvčí Jana Kroutilová.

„Na místě události se nacházely dvě osoby. Jedna osoba utrpěla zranění lehčího charakteru a zdravotníci ji převezly do nemocnice v Třebíči. Druhá osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem a nebylo možné ji zachránit. Přivolaný lékař pouze konstatoval smrt,“ potvrdil smutný účet havárie Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

Podle informací Jany Kroutilová policisté na místě tragické nehody provádějí policisté ohledání a zadokumentování. Příčinu, okolnosti a přesný průběh dopravní nehody zjišťují.

Aktualizace: 15:50
„Policisté zjistili, že řidič vozu Mazda jel po silnici první třídy číslo 23 ve směru od Náměště nad Oslavou na Vladislav a při nájezdu do zatáčky vyjel s autem mimo vozovku, vjel na svodidla, auto narazilo do dvou stromů a náraz ho odhodil pod mez na travnatou plochu.
Policisté dechovou zkouškou odhalili u devatenáctiletého řidiče jedno promile alkoholu. Pozitivní byl také test na zjištění ovlivnění návykovou látkou,“ dodala Jana Kroutilová s tím, že dopravní nehodu policisté dále prověřují.

  • Facebook
  • Twitter