Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Plážový volejbal od pondělí 15. srpna v centru Jihlavy

/
/
/
450 Zobrazení



V srpnu se na kurtech u koupaliště Vodní ráj a na centrálním kurtu na Masarykově náměstí v Jihlavě budou hrát zápasy beachvolejbalového mistrovství republiky. Centrální kurt na náměstí bude moci zdarma využívat také veřejnost.

Na Masarykově náměstí vyrůstá velký beachvolejbalový kurt nejvyšších soutěžních parametrů. K dispozici pro veřejnost bude každý den od pondělí 15. srpna vždy od 10.00 do 12.00 a od 14.00 do 18.00. Hřiště bude přístupné pro amatérské hráče zdarma ovšem pouze v časech mimo vyhrazené akce, jejichž seznam je uveden níže. „Pro Jihlavu je to velká pocta, že se zde budou hrát finálové zápasy beachvolejbalového mistrovství republiky. Jsem moc rád, že se podařilo domluvit výstavbu centrálního kurtu, který bude přístupný i veřejnosti, přímo na náměstí.“ uvedl náměstek primátorky pro oblast investic a sportu Petr Ryška.

Tuny písku proměnily Masarykovo náměstí v beachvolejbalový kurt

Zájemci si mohou vyzvednout beachvolejbalový míč oproti vratné záloze a podpisu na registračním listu ve stánku turistického informačního centra na Masarykově náměstí. Po skončení hry je potřeba kurt uvést do původního stavu a vrátit míč zpět na infocentrum.

Seznam mimořádných akcí konaných na centrálním beachvolejbalovém kurtu na Masarykově náměstí:

Středa 17. srpna (14.00-16.00) – Ukázka beachvolejbalu s možností individuálního tréninku

Víkend 19.-21. srpna (celý den) – UNIQA Mistrovství ČR mužů a žen do 22 let

Pondělí 22. srpna (15.00-18.00) – Turnaj osobností (Město Jihlava, Kraj Vysočina, FC Vysočina Jihlava, HC Dukla Jihlava)

Úterý 23. srpna (16.00-18.00) – Ukázka beachvolejbalu s možností individuálního tréninku

Víkend 26.-28. srpna (celý den) – UNIQA Mistrovství ČR mužů a žen

  • Facebook
  • Twitter