Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pivní fest Telč nabídne charitativní sbírku na pomoc handicapovanému Ríšovi

/
/
/
351 Zobrazení



Letos do Panského dvora v Telči dorazí pět hostujících pivovarů, kteří tak společně s místním Panským pivovarem dohromady nabídnout přes dvě desítky druhů piv. Kromě dvou desítek druhů piv z minipivovarů se můžete těšit na pivní soutěže, druhý ročník turnaje v beerpongu, skvělé občerstvení, ale i ty nejlepší lokální kapely.

Vystupovat budou kapely Spazier Gang, VOSOLIT!, Svahová dostupnost, zpívající hasič Jurič Pařil, které doplní busking pod kaštany a afterparty s Almost Famous DJs.

Beepong je velmi populární hra v USA, ve které se utkají vždy dva dvoučlenné týmu u stolu podobnému tomu na stolní tenis. Na stole jsou rozestavěné kelímky s pivem a hráči se do nich snaží trefit právě pomocí pingpongových míčků. Při trefení soupeřova kelímku ho musí jeden z členů týmu vypít. Vyhrává tým, který trefí všechny soupeřovy kelímky dříve.
Během letošních akcí v Panském dvoře navíc pomáháme sbírkou handicapovanému Ríšovi Čermákovi z Třeště.

Dnes patnáctiletý Ríša po narození prodělal těžkou resuscitaci a potýká se s řadou zdravotních komplikací včetně epilepsie, dětské mozkové obrny. Je po operaci žlučníku, má silnou skoliózu páteře i zásadní potíže s dýcháním a chůzí.
Sbírku jsme odstartovali akcí Kolem Telče a jejím cílem je vybrat částku na nový invalidní vozík. Panský dvůr Telč startuje s darem 25 000 Kč a pořadatelé budou rádi, pokud se během letošního léta vybere částka alespoň 50 000 Kč, což je startovací cena za potřebný vozík. V případě vyšší částky budou finanční prostředky využit na nákupy další speciálních pomůcek, ale i výživy.

Pivovary

  • Four elements brewery
  • Malý Janek
  • Nachmelená opice
  • Pivovar Koníček
  • Panský Pivovar Telč
  • Pivovar Ferdinand


    Vstupenky: 200 Kč v předprodeji/ 230 Kč na místě, 590 Kč VIP vstupenky včetně prohlídky pivovaru a skleněného půllitru

Web pořadatele: www.panskydvurtelc.cz.
Předprodej vstupenek: www.pivnifesttelc.cz

  • Facebook
  • Twitter