Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pelhřimovští policisté pátrají po nezletilé dívce z Humpolce

/
/
/
368 Zobrazení



Třináctiletá dívka má okresním soudem v Pelhřimově nařízenou ústavní výchovu v Dětském domově Senožaty a v úterý 24. října utekla při povolené dovolence v Humpolci. Jedná se o její opakovaný útěk.

„Dívka je vysoká 163 centimetrů. Má štíhlou postavu a zdánlivě vypadá na patnáct let. Má dlouhé černé vlasy červeně probarvené, hnědé oči a používá dioptrické brýle, které údajně při posledním útěku ztratila, takže není vyloučeno, že brýle nyní nepoužívá. V době útěku měla na sobě oblečenou černou mikinu s bílým nápisem NASA, volnější černé džíny, které mají roztrhaná kolena. Na nohách měla obuté bílé tenisky. Dívka se pravděpodobně pohybuje na neznámém místě na Humpolecku, Pelhřimovsku nebo Havlíčkobrodsku. Pokud by někdo dívku poznal a věděl, kde se aktuálně nachází, nechť kontaktuje linku 158,“ vyzývá Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter