Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Pelhřimovští kriminalisté hledají svědky nehody na dálnici

/
/
/
706 Zobrazení



Pelhřimovští kriminalisté se obracejí na motoristickou veřejnost se žádostí o pomoc při hledání svědků tragické dopravní nehody, při které před týdnem zemřel na dálnici D1 stavební dělník.

„Uplynulé pondělí 6. srpna kolem čtvrt na dvě odpoledne se na 87. kilometru dálnice D1 v místě dopravního omezení stala tragická dopravní nehoda. Po dálnici ve směru jízdy na Brno jel řidič s osobním vozem Škoda Roomster. Zřejmě se plně nevěnoval řízení vozidla a z dosud nezjištěných příčin narazil do vozu tovární značky Honda CR-V, které jelo před ním. Došlo ke střetu těchto dvou vozidel. Po něm bylo vozidlo Honda odraženo do svodidel, která oddělují prostor stavby a dostalo se až na staveniště, kde pracoval stavební dělník. Dvaapadesátiletý muž utrpěl při střetu těžká zranění neslučitelná se životem. Případ si na místě převzali k prověřování pelhřimovští kriminalisté,“ vysvětlila Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Kriminalisté z Pelhřimova by uvítali případná svědectví řidičů, případně dalších členů posádek aut, která místem v době dopravní nehody projížděla v obou směrech jízdy. Vyzývají proto řidiče, kteří dopravní nehodu sami viděli, případně by měli záznam na kameře svého vozu, aby kontaktovali policisty na lince 158, případně svá svědectví sdělili přímo vyšetřovateli případu – mobilní telefon: 601 375 019.

  • Facebook
  • Twitter