Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pelhřimovští borci na mistrovství České republiky v kickboxu

/
/
/
619 Zobrazení



V sobotu 16. října se v Jihlavě uskutečnilo mistrovství České republiky v kickboxu pod záštitou Českého svazu kickboxu. Soutěžilo se v disciplínách: hudební formy (pěstní sestavy i sestavy se zbraněmi) pointfighting (polokontaktní přerušovaný zápas po zásahu) lightcontact (polokontaktní nepřerušovaný zápas po zásahu) a lowkick (plnokontaktní nepřerušovaný zápas po zásahu, s nízkými kopy). Pořadatelský oddíl Reborn Jihlava připravil celkem tři zápasiště i věcné ceny pro vítěze jednotlivých kategorií.

Zástupci oddílu Wu-shu Pelhřimov pod vedením trenéra Martina Dvořáka si počínali velice zdatně. Kromě disciplíny lowkick, jsme měli zastoupeny všechny ostatní disciplíny v různých váhových kategoriích. Tomáš Hložek a Milan Fučík nastoupili v kategoriích lightcontactu (LC) – mimochodem jejich premiérová účast na turnaji, Dominik Vaculín, Václav Šikýř, Jaroslav Dvořák a Petr Vaculín v kategoriích poinfightingu (PF). Petr soutěžil ještě v kategoriích hudební formy (HF).
Celkem se pelhřimovskému týmu povedlo vybojovat dvanáct cenných kovů (4x zlato, 4x stříbro a 4x bronz) s tím, že obsadili i třetí místo za celkové bodové hodnocení týmů (sčítají se body za celkový zisk prvních medailových pozic každého týmu) a to vůbec poprvé v historii klubu Wu-shu Pelhřimov.

Výsledky pelhřimovských borců
Dominik Vaculín 2. místo v PF mladší žáci do 42 kg

Václav Šikýř 3. místo v PF mladší žáci nad 42 kg

Jaroslav Dvořák 1. místo v PF mladší žáci nad 42 kg

Milan Fučík 2. místo v LC Veteráni nad 80 kg

Tomáš Hložek 2. místo v LC do 74 kg
3. místo v LC do 79 kg

Petr Vaculín 1. místo HF se zbraní
1. místo PF muži do 74 kg
1. místo PF muži nad 80 kg
2. místo PF muži do 80 kg
3. místo HF pěstní

  • Facebook
  • Twitter