Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pelhřimovští borci na mistrovství Evropy v bojových sportech

/
/
/
307 Zobrazení



V první polovině května v italském San Marinu proběhl mezinárodní turnaj asociace WMAC s názvem European Martial Arts Games. Zúčastnili se ho také zástupci bojových sportů z Vysočiny.

„Na turnaji bylo k vidění spousta bojových stylů a zápasů v plnokontaktních (K1, MMA, thajský box…), polokontaktních (pointfighting, lightcontact, kicklight, kumite, grappling…) i bezkontaktních (stužkovaná, sebeobrana, sestavy a katy…) disciplínách, kterých se zúčastnilo více než pět stovek závodníků z devíti zemí v celkovém počtu devíti stech startů,“ popsal Petr Vaculín, který se účastnil společně s dalšími zástupci oddílu Wu-shu Pelhřimov – Dominik Vaculín, Jaroslav Dvořák, Jan Paďourek pod vedením trenéra Martina Dvořáka, kteří reprezentovali Českou republiku ve velké výpravě Českého svazu kickboxu (ČSK). Celkem vybojovali a dovezli si z tohoto turnaje devět cenných kovů, z toho pět zlatých, jednu stříbrnou a tři bronzové medaile.

Dominik Vaculín
2.místo pointfighting děti (10-12 let) nad 50 kg
3. místo pointfighting děti (10-12 let) do 50 kg
4. místo pointfighting děti (10-12 let) do 45 kg
Dominik získal ještě pás, za nejlepší zápasy v dětských kategoriích.

Jaroslav Dvořák
1. místo pointfighting kadeti (13-15 let) do 65 kg
2. místo pointfighting junioři (16-17 let) do 65 kg

Jan Paďourek
1. místo kicklight muži (18+) do 85 kg
2. místo Grappling muži (18+) do 85 kg

Petr Vaculín
1. místo Soft Style mix 18+
2. místo Čínské zbraně mix 18+

  • Facebook
  • Twitter