Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pelhřimovští bojovníci na Weiz Open v Rakousku

/
/
/
366 Zobrazení



V sobotu 25. února proběhl v rakouském Weizu mezinárodní turnaj v kickboxu asociace WMAC, kterého se zúčastnilo více než třicítka klubů z deseti zemí včetně borců Wu-shu Pelhřimov.

Tým z Vysočiny reprezentovali Jaroslav Dvořák, Dominik Vaculín, Martin Kališ, Petr Vaculín a Martin Dvořák, kteří hájily barvy České republiky jako reprezentanti Českého svazu kickboxu. Z celkového počtu osmi startů, se jim podařilo vybojovat celkem osm cenných kovů, z toho 4x zlato, 2x stříbro a 2x bronz.

Dominik Vaculín nastoupil jako první z pelhřimovského týmu v kategorii pointfighting (PF) do 13 let a do 45 kg, kde si s přehledem vybojoval první místo. Ve vyšší váhové kategorii – do 13 let a do 50 kg vyhrál boj o třetí místo.

Jaroslav Dvořák nastoupil hned po Dominikovi v kategorii PF do 15 let a do 60 kg a o trošku později v kategorii PF do 18 let a do 60 kg. V obou případech se probojoval až na příčky nejvyšší a bral dvakrát první místo.
Třetím zápasníkem z Wu-shu Pelhřimov byl Martin Dvořák, který si vybojoval třetí místo, rovněž v pointfightingu, veteránů nad 80 kg.

Petr Vaculín a Martin Kališ nastoupili společně v kategorii pěstních forem – softstyle veteráni. V této kategorii se pro náš tým nemohlo zadařit lépe. Martin skončil na druhém místě a Petr na prvním místě. Petr pak ještě přidal druhé místo v kategorii veteránů v netradičních zbraních.

  • Facebook
  • Twitter