Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pacientům před výměnou kolenního a kyčelního kloubu lékaři v Jihlavě opět zodpoví dotazy

/
/
/
549 Zobrazení



Pro všechny pacienty před totální endoprotézou kolenního a kyčelního kloubu jsme připravili schůzku s personálem ortopedicko-traumatologického oddělení Nemocnice Jihlava, kde se dozví vše o operaci, která je čeká. Zájemcům zdravotníci zodpoví veškeré jejich dotazy. Pravidelná akce se znovu opakuje po prázdninové přestávce.

„Je jasné, že před takovou operací si člověk hledá dostupné informace na internetu, zjišťuje více o zákroku a má obavy. Na setkání, které proběhne, se vše dozví přímo od našich lékařů,“ vysvětluje vrchní sestra ortopedicko-traumatologického oddělení jihlavské nemocnice Magdaléna Lavičková a primář Přemysl Kohout doplňuje konkrétnější program: „Řekneme, co si mají pacienti před operací zajistit, co si s sebou mají vzít do nemocnice, jaká je tam čeká příprava před operací, jak bude probíhat pooperační a rehabilitační péče.“
Edukační setkání pacientů před totální endoprotézou kyčelního a kolenního kloubu proběhne ve velké zasedací místnosti jihlavské nemocnice (první patro pavilon A nad informačním centrem) v pátek 9. září od 13.00.
Vstup je zdarma a rezervace není nutná. Potřeba je ale mít negativní antigenní nebo PCR test, případně doložit, že je účastník alespoň 14 dní po první dávce očkování. Na místě nabízíme provedení antigenního testu, ale zájemci musí přijít půl hodiny před začátkem s respirátorem.

  • Facebook
  • Twitter