Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Otevřené hudební studio Malér v Jihlavě zve k návštěvě

/
/
/
404 Zobrazení



Hudební studio Malér v druhém patře Domě Gustava Mahlera v Jihlavě funguje už od začátku února a je otevřeno zdarma všem malým i větším hudebníkům, zvukařům či hlukařům každý pátek od 14.00 do 16.30. Na program není třeba se přihlašovat předem. 

Lektoři jsou tady celkem tři a každý trochu jiný: Do zvukové kuchařky nechá zájemce nahlédnout hudebník a performer Matěj Kolář. Do tajů moderních hudebních technologií proniknou s Ondřejem Vítů alias Mango Sheikh. Svůj telefon mohou proměnit v hudební nástroj s Petrem Bradáčkem.

Návštěvníci prozkoumají zvuková hejblata, elektronické krabičky, budou samplovat, generovat rytmy a nahrávat v terénu. Čeká je tvorba jednoduchých hudebních nástrojů a mikrofonů. Zažijí pocity tvůrce hudby, užijí si mixování na midi kontrolorech a možná se uskuteční i rodinný koncert.

Studio Malér bude přístupné každý pátek do 16. června 2023. Projekt Mahler je hudba! realizuje Brána Jihlavy ve školním roce 2022/2023 za finanční podpory Evropské unie.
Bližší informace na e-mailu hana.dockalova@branajihlavy.cz

Kdy a s kým?
24. března s Ondřejem Vítů
31. března s Petrem Bradáčkem
7. dubna s Petrem Bradáčkem

  • Facebook
  • Twitter