Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Osamělost fotbalového rozhodčího v Náměšti nad Oslavou

/
/
/
775 Zobrazení



Jediné představení komedie nejen o fotbale nazvané Osamělost fotbalového rozhodčího v České republice se uskuteční v úterý 19. června od 19.30 na fotbalovém stadionu Náměšť nad Oslavou. V roli sudího se představí Vladislav Hampl.

Monodrama Sudí vypráví zejména o fotbale, ale nejen o něm. S humorem a nadsázkou popisuje mezinárodní fotbalový rozhodčí v podání Ladislava Hampla svůj život, který je spojený s nejsledovanější hrou na světě. Na rozdíl od mnoha autobiografií, které fotbal ukazují z pohledu hráčů či trenérů, monodrama Sudí představuje pohled z hlediska mnohdy nejnenáviděnějších mužů na hřišti – fotbalových rozhodčích.
Sudí provede diváky svým životem, ale i různými situacemi na hřišti i ve fotbalovém zákulisí. V rámci svého vyprávění se dostane i na fotbalové hlášky nebo zajímavá videa rozličných fotbalových situací.
Cena vstupenky: 290 Kč.
Vstupenky si můžete zakoupit v obchodě Zdravěnka na Masarykově náměstí v Náměšti nad Oslavou, nebo rezervovat na tel.: 775 260 232, irca.divadlo@gmail.com.

  • Facebook
  • Twitter