Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Oprava silnice mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem pokračuje

/
/
/
615 Zobrazení



V první polovině února se obnovily práce na opravě silnice I/37 mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem, jejíž opravu zahájilo Ředitelství silnic a dálnic ČR v červnu loňského roku. V současnosti cestáři pracují na opravě a sanaci podélných propustků sjezdů z komunikací, což jim umožňují jednak technologie a také prostorová situace, protože tyto práce lze provádět mimo vozovku s jejím minimálním omezením v období zimní údržby v rámci tzv. posuvného pracovního místa.

Jakmile to počasí dovolí, pravděpodobně v průběhu dubna, budou pokračovat práce na zbývajících částech silnice mezi Ostrovem nad Oslavou a Křižanovem. Dokončit je ještě třeba část průtahu Ostrovem na vjezdu od Žďáru nad Sázavou ke křižovatce silnice I/37 se silnicí II/354 na Bobrovou, průtah obcí Jívové, úsek mezi Jívovím a Křižanovem a menší úsek mezi Rousměrovem a křižovatkou se silnicí III/36049. V kilometrovém vyjádření je to zhruba polovina celkové opravované délky.

  • Facebook
  • Twitter