Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ondřej Smeykal a Bear Love v humpoleckém Divadle Za komínem

/
/
/
539 Zobrazení



Poslední prázdninová pozvánka do Divadla Za komínem je netradiční. Zdejší sál se stane součástí výpravy, která přímo vyhledává podobné prostory s výjimečnou akustikou. Ve středu 26. srpna se tu představí Ondřej Smeykal a Bear Love v rámci své Výpravy 2020.

Setkání českého výtvarníka, muzikanta, průkopníka a učitele hry na australský domorodý nástroj didgeridoo Ondřeje Smeykala s Angličanem Bear Lovem, hráčem na orfické nástroje a obří gongy vyústilo v roce 2010 v Londýně ve společný, už tradiční mezinárodní projekt Výprava.

„Výprava 2020 v období od 19. srpna do 16. září zavítá do unikátních míst z hlediska zvuku či génia loci. Oba aktéři si jako každé turné i tentokrát připravili novou kolekci nástrojů, často i vlastní výroby. Dobrou zprávou je, že Bear Love opět přijede svým nákladním vozidlem vybaveným tak, aby se návštěvníci Výpravy 2020 mohli setkat s nepopsatelným zvukem největšího symfonického gongu v Evropě. Tento fascinující nástroj o průměru 2,2 m ze slitiny kovů byl vyroben tureckými mistry tohoto řemesla v Německu,“ zve Kateřina Čermáková z Divadla Za komínem.

Vstupné na koncert činí 300 Kč v předprodeji, 350 Kč na místě.

Více informací na: https://www.smeykal.com/

  • Facebook
  • Twitter