Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Očkovací centrum Jihlava – Hruškové Dvory nabídne o víkendu neregistrovaným Modernu

/
/
/
2103 Zobrazení



O víkendu v sobotu 31. července a v neděli 1. srpna nabídnou zdravotníci neregistrovaným zájemcům o očkování v očkovacím centru Jihlava – Hruškové Dvory dvoudávkovou vakcínu společnosti Moderna. Důvodem je vyčerpání dodaných vakcín Jonson & Jonson.

Vakcínou Johnson & Johnson budou neobjednaní zájemci očkováni opět po jejím dodání. V sobotu 31. července a neděle 1. srpna proběhne očkování Modernou od 7.00 do 13.00, naočkovaní budou muset absolvovat ještě jedno očkování v domluveném termínu.

Další termíny pro očkování jednodávkovou vakcínou Johnson & Johnson budou zveřejněny v závislosti na dostupnosti vakcíny v příštím týdnu na www.kr-vysocina.cz nebo na ockovanivysocina.cz. Na očkování vakcínou Pfizer/BioNTech je prozatím i nadále potřeba registrace, kterou lze jednoduše provést přes odkaz. Termíny jsou nyní nabízeny v řádech hodin, maximálně dnů.

Úvodní ilustrační foto: archiv Vysočina-news.cz

  • Facebook
  • Twitter