Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Obhájce titulu v Extralize stále bez ztráty kytičky

/
/
/
520 Zobrazení



Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod zvládli i čtvrté utkání extraligového ročníku 2022/2023. V repríze loňského souboje o titul porazili SKST Cheb v jeho hale 3:2. Všechny tři dvouhry večera rozhodla až pátá sada. Pavel Širuček, Tomáš Tregler i Tomáš Martinko v rozhodujících dějství nezaváhali a zajistili HB Ostrov čtvrtou výhru v řadě.

Hned v dalším kole čeká svěřence trenéra Dmitrij Prokopcova další elitní soupeř. HB Ostrov ve čtvrtek 13. října přivítá v havlíčkobrodské Birell Aréně druhý tým průběžné tabulky El Niňo Praha. Začátek tohoto prestižního utkání je v 18:00 hodin.

Extraliga mužů ve stolním tenise 2022/2023

4. kolo

SKST Cheb – HB Ostrov Havlíčkův Brod 0:3
Antonín Gavlas – Pavel ŠIRUČEK 2:3 (7,-7,-8,5,-8), David Reitšpies – Tomáš TREGLER 2:3 (-8,-6,9,9,-8), Adam Štalzer – Tomáš MARTINKO 2:3 (5,-9,-7,6,-11).

Na Ostrově se představí čeští reprezentanti s Itálií
Nejen prestižní Ligu mistrů či extraligové zápasy mužů i žen mohou během letošního podzimu v Havlíčkově Brodě navštívit příznivci špičkového stolního tenisu. Na Vysočinu se totiž po třech letech vrací i česká reprezentace mužů, která v Havlíčkově Brodě vstoupí do 1. fáze mistrovství Evropy ve stolním tenisu družstev 2023, které bude příští rok v září hostit švédské Malmö.

Reprezentanti České republiky se na úvod kvalifikační skupiny A5 utkají s Itálií. Tento zajímavý mezistátní zápas se uskuteční ve středu 19. října od 18:00 hodin v Kulturním domě Ostrov. Svěřenci trenéra Josefa Plachého budou jistě chtít navázat na předchozí utkání, které se v Havlíčkově Brodě před časem odehrály. Šlo o dva zápasy kvalifikace pro mistrovství Evropy 2019. Oba se hrály v průběhu roku 2018 a skončily pro české barvy úspěšně. Čeští reprezentanti si nejprve ve skupině B1 poradili s Kyprem 3:0 a stejným výsledkem v havlíčkobrodské Birell Aréně skončil i zápas s Bulharskem…

Titulní foto: Jaroslav LOSKOT

  • Facebook
  • Twitter