Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O víkendu se uzavře Jihlavský tunel

/
/
/
675 Zobrazení



O víkendu dojde k uzavírce tunelu Jihlava na silnici I/38, začíná v sobotu 5. listopadu od 7.30 a potrvá neděle 6. listopadu do 22.00. Důvodem je nutná revize technologií tunelu jako podmínky pro dodržení běhu záruční lhůty po rekonstrukci jeho technologické části letos na jaře.

Silnice I/38 bude uzavřena od mimoúrovňové křižovatky silnice I/38 s Jiráskovou ulicí na silnici II/523 až po mimoúrovňovou křižovatku silnice I/38 se silnicí II/602 z Jihlavy na Pelhřimov. Provoz bude převeden na značenou objízdnou trasu přes Jihlavu. Ta bude obousměrná od mimoúrovňové křižovatky silnice I/38 s Jiráskovou ulicí na silnici II/523, po Jiráskově ulici a po Hamerníkově ulici a ulici U Cvičiště na křižovatku se silnicí II/602 v Žižkově ulici a dál po silnici II/602 na mimoúrovňovou křižovatku se silnicí I/38. Délka objízdné trasy je 2,4 kilometru.

  • Facebook
  • Twitter