Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O víkendu přijde Láska

/
/
/
1502 Zobrazení



Už v neděli večer přijde Láska do jihlavské kavárny Paseka. Představí se v podobě výstavy obrázků a čtení básní ze stejnojmenné knihy Václava Beránka a Terezy Otavové.

„Knížka Když přijde Láska získala úplně nový rozměr díky ilustracím Terezky Otavové, se kterou nás spojuje skvělá spolupráce. Každá báseň má díky ní svou originální ilustraci, jež tvoří jeden celek,“ říká o ilustracích, které jsou předmětem nedělní výstavy, autor básní Václav Beránek.

Na návštěvníky kavárny ale v neděli nečeká jen výstava. Mohou se těšit i na autogramiádu obou autorů nebo na koncert jihlavské kapely Old Good Chassis a herce Horáckého divadla jako Lenku Schreiberovou, Josefa Kunderu, Jakuba Škrdlu nebo Stanislava Gerstnera. Ti budou během večera básně předčítat publiku.

Vaška a Terezku vyzpovídá herečka Horáckého divadla Lenka Schreiberová, která zároveň provede celým večerem. Více informací o akci na stránkách Václava Beránka.

  • Facebook
  • Twitter