Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

O africké plody měli návštěvníci farmářských trhů v Brodě zájem

/
/
/
587 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě se na Havlíčkově náměstí uskutečnily v sobotu 7. srpna dopoledne farmářské trhy (FT). Nováčkem byla firma Virunga.cz. Nabídla exotické ovoce, kakao, kávu nebo koření z Ugandy. Návštěvníci byli nadšeni nabídkou a vytvořili velkou frontu.

Pamětnící asi zavzpomínali na banánové či pomerančové fronty v prosinci za starých časů, kdy málokdo věděl že exotické ovoce roste po celý rok. Bohužel z tradičních účastníků FT nepřijel Radomír Ráček a gurmáni byli ochuzeni o uzenářské speciality. Firma Sýry Bača, s. r. o., z Brna nabídla slovenské a maďarské delikatesy – sýry, ovčí bryndzu, špek a klobásy. Hudební příznivce potěšila skupina At Time.

„Děkuji všem farmářům, prodejcům a návštěvníkům za velkou účast na FT. Hledáme stále nové prodejce ochotné prezentovat svoji produkci. Zájemci nás mohou kontaktovat na e-mailové adrese trhy.koudeluvtalir@seznam.cz.
Příští trh bude v sobotu 4. září od 8.00 do 12.00,” uvedla Alena Čechová, organizátorka farmářských trhů.

  • Facebook
  • Twitter