Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nové bakaláře a magistry i absolventy U3V čekají v Jihlavě promoce

/
/
/
557 Zobrazení



Aula Výukového centra Vysoké školy polytechnické Jihlava (VŠPJ) hostí od středy od 20. do pátku 22. července slavnostní promoce. V rámci tradičních ceremoniálů symbolicky zakončí své studium nejenom čerství absolventi bakalářského a magisterského studia na VŠPJ, ale také absolventi kurzů Univerzity třetího věku (U3V).

Promoce budou ve středu 20. července zahájeny slavnostním zakončením studia posluchačů U3V. V rámci ceremoniálu, který začne v 9.00, obdrží potvrzení o absolvování absolventi kurzů Pracujeme s PC MS Office, Digitální fotografie, Počítačová grafika, Genealogie a rodopis, Trénink paměti, Základy psychologie, Pohybové aktivity v životě seniorů, Antická kultura a její využití pro turismus, Dějiny a kultury pohledem geografa, Dějiny umění v Evropě, Zajímavá kulturní místa severní a střední Itálie a jejich památky. „Jedná se o posluchače, jejichž studium bylo přerušeno pandemií koronaviru na jaře roku 2020. Zatímco v dřívějších letech se promoce absolventů Univerzity třetího věku konaly v historické aule, letos budou mít vůbec poprvé možnost zažít promoční akt v prostorách moderní auly výukového centra, které bylo otevřeno v roce 2020,“ uvádí Šárka Venkrbcová z Centra celoživotního vzdělávání VŠPJ, které výuku na U3V zajišťuje.

Ve dnech 21. a 22. července se uskuteční promoce absolventů vysokoškolského studia. Mezi 196 studenty, kteří při posledních státnicích v červnu ukončili své studium na VŠPJ, jsou nejenom čerství bakaláři, ale i šest nových držitelů titulu magistr z oboru Kvalita a bezpečná péče ve zdravotnictví. Sedmnácti novým bakalářům a jedné absolventce magisterského studia se přitom díky vynikajícím studijním výsledkům podařilo dosáhnout na červený diplom. Zatímco ve čtvrtek 21. července obdrží své diplomy absolventi technických programů a oborů vyučovaných na katedře zdravotnických studií, v pátek 22. června čeká promoční akt absolventy ekonomických programů a oboru Zdravotně sociální pracovník.

  • Facebook
  • Twitter