Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nová služba je pro rodičky v havlíčkobrodské nemocnici zcela zdarma

/
/
/
1085 Zobrazení



Havlíčkobrodská porodnice nabízí nově individuální konzultace pro rodičky i jejich partnery ohledně vedení porodu. Konzultace rozšiřují strukturu služeb pro nadcházející maminky.

V havlíčkobrodské nemocnici se tak snaží vyjít vstříc požadavkům rodiček, které touží po možnosti rozhovoru a zodpovězení otázek v soukromí. O probíhající předporodní kurzy je velký zájem, ale někdy chtějí partneři rozebrat více osobní věci jen s lékařem či porodní asistentkou.

K dispozici jsou pro konzultace v havlíčkobrodské nemocnici jsou lékař Petr Janovský a porodní asistentka Denisa Dostálová. „Nastávající maminky a jejich partneři tak mají možnost s námi konzultovat svá porodní přání, popovídat si o vedení porodu a možnostech předporodní i porodní péče v naší nemocnici. Téma konzultace si určují sami,“ uvedla Denisa Dostálová. Jedná se o zcela bezplatné konzultace, které budou probíhat v zasedací místnosti v šestém nadzemním podlaží hlavní lůžkové budovy Nemocnice Havlíčkův Brod a jejich trvání se odhaduje na zhruba na třicet minut. Probíhat budou v dopoledních hodinách, ve vyhrazených termínech, na které se mohou zájemkyně objednat telefonicky.
Objednání na telefonním čísle: 569 472 397 v termínech: 5. srpna, 8. září, 13. října, 3. listopadu 2020, v případě zájmu plánují v nemocnici termíny přidat. Konzultace ale nenahrazují předporodní kurzy.

  • Facebook
  • Twitter