Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nostalgická vzpomínka na havlíčkobrodský Vagon

/
/
/
1132 Zobrazení



Pod názvem Vagon Tribute vol II. se uskuteční v Havlíčkově Brodě v klubu Oko v sobotu 15. prosince od 20.00 hudební akce na které pamětníci i muzikanti zavzpomínají na brodský legendární klub Vagon, který byl zbourán při výstavbě dopravního terminálu.

Svou zlatou éru Vagon zažil v letech 1999 až 2005. Sjížděla se sem skoro celá Vysočina. „Spokojeni byli nejen návštěvníci, ale i muzikanti, kteří se k nám rádi vraceli. Začínala zde například Vypsaná fiXa nebo skupina Divokej Bill.

Jeden z prvních koncertů na Vysočině ve Vagonu měla také kapela Wohnout, stejně jako Kryštof v čele s mladičkým Richardem Krajčem,“ zavzpomínal Petr Pegy Miksa, který tehdy provozoval klub Vagon.

Na neobyčejné párty zahraje Nupagadi, Selfcontrol, Underside a Light Sugar Dreaming. Po delší hudební nečinnosti se vrací brodská skupina Selfcontrol. Vstupné pouze na místě za 100 Kč.
Někdo může mít štěstí vyhrát v soutěži vstupenku. Otázka zní: „V které kapele bude hrát na kytaru Gabriela Strašilová?“ Odpovědi posílejte do pátku 14. prosince do 8.00 mailem na: vstupenkakoncert@seznam.cz. Napište jméno, příjmení a své mobilní číslo pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter