Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Netradiční prohlídka pro zamilované v želivském klášteře

/
/
/
1108 Zobrazení



Blíží se svátek všech zamilovaných a s ním i druhý ročník valentýnské prohlídky v klášteře Želiv. Netradiční prohlídka je určená především pro zamilované páry, které zajímá historie kláštera a rádi by oba partneři zažili na Valentýna něco jiného než jen večeři při svíčkách.

Klášterem bude zájemce provázet jeden z bratrů. Návštěvníci se také dozvědí něco o svatém Valentýnu jako patronu zamilovaných. Během prohlídky se zájemci podívají do konventu a dalších částí kláštera, ale především do kostela narození Panny Marie.
Prohlídku je nutné si pro velký zájem zamluvit dopředu. Návštěvníci si také budou moci koupit valentýnský dárek v návštěvnickém centru či využít klášterní restaurace a jejich pokrmů připravený pro datum zamilovaných.
Prohlídka začíná od 19.00 a trvá zhruba hodinu. Vstupné stojí 150 Kč a rezervace je možná na telefonním čísle: +420 725 448 291.

Více informací na www.zeliv.eu.

  • Facebook
  • Twitter