Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Největší výhody softshellu a proč byste si jej měli pořídit

/
/
/
764 Zobrazení



Jste rádi v teple a nesnášíte, když během deštivých dnů na výletě promoknete na kost a bundy, mikiny, trika a kalhoty musíte několik hodin sušit? Nenechte se již zaskočit nepříznivým počasím a až se budete příště chystat do přírody či na túru, oblečte se do sportovního a funkčního oděvu vyrobeného ze softshellu. Proč? Přinášíme vám hned několik dobrých důvodů.

Softshell je funkční a odolný

Výhodou materiálu, který je nazýván softshell, je v prvé řadě to, že je funkční a vysoce odolný. Co to znamená? Skvěle se hodí do nepříznivého počasí, dokonce i do deště. Zejména proto, že je voděodolný, ale zároveň prodyšný. I v té nejhorší průtrži mračen budete v softshellovém oděvu s membránou v pohodlí a suchu, ale přesto se nebudete potit.

K čemu slouží membrána?

Membrána u softshellu zajišťuje onu voděodolnost. Protože se softshell skládá z několika vrstev, disponuje celou řadou vlastností. Od již zmíněné odolnosti, přes prodyšnost až po pohodlí, které při nošení poskytuje. Přidáme-li k tomu i odolnost vůči povětrnostním vlivům, jedná se o skvělý materiál do podzimních plískanic.

Kde si můžete softshell k výrobě oděvů pořídit?

Jste-li zruční a chcete se do výroby softshellového oblečení pustit sami, můžete si vybrat z široké nabídky e-shopu Bubulakovo.cz. Softshell je oblíbeným materiálem při výrobě bund, kalhot, ale také kombinéz pro malé děti. Zajistí totiž to, že děti budou i při pobytu venku v nepříznivém počasí v suchu a pohodlí.

Malý tip na závěr pro ty z vás, kteří nejsou zcela zruční, ale rádi cestují a podnikají výlety i v nepříznivém počasí zní: vyrobte si ze softshellu praktickou kapsičku na telefon, fotoaparát nebo třeba svačinu. Zajistíte tak, že vše zůstane v suchu.

Softshell je zkrátka spolehlivým materiálem, který ocení děti i rodiče.

Zdroj obrázku: Sasenki / Shutterstock.com

  • Facebook
  • Twitter