Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nejhorší silnici Vysočiny se podařilo opravit, ostudou silnice mezi Třebíčí a Velkým Meziříčím

/
/
/
971 Zobrazení



Projekt pojišťovny Generali Výmoly.cz vyhlásil v pondělí 16. prosince výsledky devátého ročníku ceny Nejhorší díra republiky. Na Vysočině řidiči rozhodli o tom, že nejhorší je úsek od konce Stránecké Zhoře až po křižovatku silnice Měřín – Otín o délce asi dvou kilometrů.

„V anketě se zpravidla věnujeme silnicím II. a III. tříd, jejichž stav motoristé pravidelně monitorují. Stejně tak i letos hodnotili motoristé na portálu Výmoly.cz nejhorší silniční úseky v republice. Redakce portálu Výmoly.cz se však při vyhlášení výsledků za letošní rok rozhodla reflektovat dlouhodobě neutěšený stav českých dálnic. Letošní vítězství ankety Nejhorší díra v republice proto náleží dálnici D1, jakožto symbolu neutěšeného stavu české dálniční sítě,” komentuje výsledky Petr Čaník, autor projektu Výmoly.cz.
Nejhorší výtluky Kraje Vysočina 2019
Letošním vítězem nespokojených řidičů na Vysočině se stala silnice 3493 v úseku od konce Stránecké Zhoře až po křižovatku silnice Měřín – Otín o délce asi dva kilometry. Tento záplatovaný úsek plný děr, z nichž některé měly až 70 centimetrů, byl nebezpečný hlavně pro jízdu na kole a na motorce. Během podzimu ale byly výtluky provizorně opraveny. Bohužel to neplatí o dalších dvou nahlášených problematických úsecích Vysočiny. Jedním z nich je frekventovaná silnice číslo 360 spojující Třebíč a Velké Meziříčí s rozpadajícími se krajnicemi a bezpočtem výmolů. Druhým pak naopak malá silnice u Brtnice, která spojuje Panskou Lhotu a Střížov.

  • Facebook
  • Twitter