Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nastávající maminka Ewa Farna podpoři akci pro dětské oddělení Nemocnice Jihlava

/
/
/
1594 Zobrazení



V nákupním centru Citypark Jihlava se uskuteční v sobotu 16. března Fashion market, v jejímž rámci mohou zájemci nakoupit originální autorské šperky, kabelky, oblečení a doplňky. Součástí bude dobročinný prodej ve prospěch dětského oddělení Nemocnice Jihlava.

Akci podpořila řada celebrit. Mezi nimi i nastávající maminka Ewa Farna, která na akci vystoupí.
V rámci Fashion marketu připravili pořadatelé prodej originálních šperků, kabelek, ručně zdobených džínových bund a nebo klobouků z pravé ovčí vlny. Vyřádí se ale i milovníci kávy a dobré muziky.

Akce Fashion market má ovšem také dobročinný podtext. Kromě prodeje originálních autorských kousků je možné navštívit prodejní místo Nemocnice Jihlava, kde budou sestřičky z dětského oddělení prodávat darované věci. „Rozšířili jsme tradiční akci Šátkový veletrh do mnohem většího rozměru. Lidé tak mohli darovat úplně všechno, co se módy týká. Mezi darovanými věcmi se najdou opravdu unikátní kousky od renomovaných módních značek. Snad největší raritou je kabelka Dolce Gabbana. Všichni, kteří nám nějaký kousek darovali stejně jako ti, kteří si něco koupí, se mohou těšit na speciální poukazy na slevy. Prvních sto nakupujících navíc dostane od Cityparku dárek,“ popisuje dobročinný prodej marketingová manažerka Cityparku Jana Vránová.

Kromě široké veřejnosti akci podpořila darem i řada celebrit. „Módní doplňky věnovala kapela Jelen, Poetika, zpěvák Marek Ztracený, máme třeba i šátek Terezy Kostkové a Vlaďky Erbové, podpořil nás i tým FC Vysočina, Dukla Jihlava a jihlavských Gladiátorů. Celý tým moderátorů Hitrádia Vysočina také provětral svůj šatník. Darem přispěla i hvězda celé akce, nastávající maminka Ewa Farna,“ vyjmenovává mluvčí nemocnice Monika Zachrlová.
Symbolicky tak vyznívá, že celý výtěžek akce bude věnován dětskému oddělení Nemocnice Jihlava. Finance, které Nemocnice Jihlava utrží, půjdou konkrétně na vybudování denní místnosti pro maminky nedonošených dětí, které musí v nemocnici často pobývat řadu týdnů.

Na akci si najdou své i gurmáni, v rámci doprovodného programu proběhne festival kávy. Zapojeny budou jak kavárny a pražírny z Jihlavy, tak provozovatelé z jiných měst tak, aby návštěvníci mohli zažít co nejpestřejší spektrum chutí a vůní. Atmosféru pak dokreslí po celý den live DJ ve stylu Café del Mare.

  • Facebook
  • Twitter