Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nadace ČEZ přispěla na auto pro sestřičky z Charitní ošetřovatelské služby

/
/
/
946 Zobrazení



Poslední auto bez posilovače je pryč, a to i díky Nadaci ČEZ, která přispěla částkou téměř 50 tisíc korun. Sestřička z Charitní ošetřovatelské služby v pondělí 23. července převzala z rukou Jany Štefánkové z Jaderné elektrárny Dukovany klíč ke zbrusu novému vozu.

„Jedná se o domácí ošetřovatelskou službu, sestřičky jsou tedy denně na cestách za jakéhokoliv počasí, jsme rádi, že i díky naší podpoře mohou jezdit v nových pohodlných a hlavně bezpečných autech. Všichni z Nadace ČEZ přejeme mnoho najetých kilometrů bez nehody a šťastné návraty domů,“ popřála Jana Štefánková z Jaderné elektrárny Dukovany při předávání klíčů zdravotní sestřičce z Oblastní charity Jihlava.
„Bez takto vstřícných firem, které podporují neziskové organizace si náš chod ani neumím představit,“ poděkovala za dar Alena Hawerlandová vrchní sestra Charitní ošetřovatelské služby.
„Nejstarším autem ještě do loňského roku v Charitní ošetřovatelské službě byly vozy Chevrolet Aveo bez posilovačů řízení s rokem výroby v rozmezí let 2007–2008. Naše zdravotní sestřičky ročně najedou 12 až 15 tisíc kilometrů za každého počasí. Bylo tedy naší prioritou vozový park renovovat. To se nám letos konečně podařilo. Nyní je má Charitní ošetřovatelská služba třináct aut a v průměru se jedná o stáří kolem roku 2013,“ doplnil informace správce majetku Ladislav Růžička.

Slavnostní předání klíčů od vozu
  • Facebook
  • Twitter