Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Zelený čtvrtek začalo v Jihlavě velké Velikonoční putování

/
/
/
801 Zobrazení



Statutární město Jihlava připravilo putování, tentokrát po ulicích vyzdobených velikonočními dekoracemi. Během celého dubna bude probíhat hra nazvaná Velikonoční putování, která je určena nejen pro rodiče s dětmi. Zájemci mohou putovat po velikonočně vyzdobených místech Jihlavy a hrát o ceny.

Po vzoru vánočního putování si Jihlava připravila nejen pro své obyvatele další putovní hru, které se lze zúčastnit i za přísných pandemických opatření, tentokrát nazvanou Velikonoční putování. Účastníci si budou moci od čtvrtka 1. dubna vyzvedávat soutěžní kartičky na Městském informačním centru (MIC) se vstupem z náměstí a po absolvování velikonoční trasy vyhrát spoustu zajímavých cen.

„Na každém stanovišti se můžete těšit nejenom na krásnou a osobitou velikonoční výzdobu, kterou zajišťují naši dobrovolníci, ale také na řešení jednoduchého úkolu připraveného i pro ty nejmenší soutěžící. Stačí ho uhodnout a správné odpovědi si zapsat do kartičky. Každá vyplněná kartička znamená drobnou odměnu pro účastníka putování. Navíc po ukončení soutěže vylosujeme ze všech odevzdaných kartiček deset výherců speciální ceny, jejichž jména zveřejníme na webu www.jihlava.cz a na facebooku města Jihlavy,“ uvedla koordinátorka soutěže Ivana Hamáčková z odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

  • Facebook
  • Twitter