Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Žďársku havaroval opilý muž na čtyřkolce

/
/
/
691 Zobrazení



V neděli 4. srpna ráno havaroval kolem čtvrté hodiny se stala na Žďársku třiačtyřicetiletý řidič na čtyřkolce Polaris, projížděl po silnici II/360 ze směru od Radešínské Svratky směrem k Novému Městu na Moravě.

„Při jízdě přímým úsekem začal po projetí pravotočivou zatáčkou ve stoupání u Nové Vsi u Nového Města na Moravě se čtyřkolkou odbočovat vpravo k zemědělskému družstvu. Nezvládl řízení vozidla a se čtyřkolkou se přetočil přes řídítka. Při dopravní nehodě se lehce zranil a z místa dopravní nehody ho převezli zdravotníci k ošetření do Nemocnice v Novém Městě na Moravě.
Policisté u řidiče odhalili dechovou zkoušku 2,0 promile alkoholu. Následně se řidič podrobil v nemocnici lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na čtyřkolce ve výši asi tři tisíce korun. Policisté zjistili, že řidič v době nehody neměl na ochrannou přilbu a na čyřkolce byla umístěná nečitelná a zakrytá registrační značka,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

  • Facebook
  • Twitter