Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Jihlavsku ve středu zahynul řidič auta po srážce s traktorem

/
/
/
1803 Zobrazení



Tragická dopravní nehoda zcela uzavřela ve středu po půl páté odpoledne silnici II/405 nedaleko Brtnice. Na křižovatce se silnicí III/4054 u Uhřínovic na Jihlavsku se střetl traktor s vlekem s osobním vozem.

„Oznámení o dopravní nehodě jsme přijali v 16.35, následky jsou fatální. Zemřel řidič v osobním voze. Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému Kraje Vysočina. Policisté odklánějí v obou směrech provoz na objízdné trasy,“ uvedla prvotní informace Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Na místo události vyjela pozemní posádka se záchranáři a vrtulník Letecké záchranné služby z Jihlavy. „Řidiče osobního auta už nebylo možné zachránit a na místě zemřel. Řidič traktoru vyvázl z nehody bez zranění a po lékařském vyšetření byl ponechán na místě události,“ potvrdil smutnou bilanci havárie Petr Janáček, tiskový mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina.

  • Facebook
  • Twitter