Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Jihlavsku pátrají po pohřešovaném třiapadesátiletém muži

/
/
/
1031 Zobrazení



Jihlavští policisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném třiapadesátiletém muži, který se svými blízkými komunikoval naposledy ve středu 5. července v dopoledních hodinách a měl za nimi přijet vozem do obce nedaleko Moravských Budějovic. Na smluvené místo ale nedorazil, nepodal o sobě žádnou zprávu a není kontaktní.

„Muž bydlí v Jihlavě. Je silnější postavy, vysoký přibližně 188 centimetrů. Má šedé vlnité vlasy a prošedivělé vousy, které nosí upravené takzvaně na strniště. Vozidlo je Citroen C3 světlejší zelené barvy,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté vyhlásili po pohřešovaném muži celostátní pátrání. Hledali ho na místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohl nacházet nebo pohybovat. „Provedeným šetření zjistili, že vozidlo bylo zaznamenáno ve středu v pozdních večerních hodinách na silnici u Hosova, kde automobil projížděl ve směru ke kruhovému objezdu – Pelhřimov, Kostelec. Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ dodala Jana Kroutilová.

Pohřešovaný muž, archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter