Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Jihlavsku nehoda motocyklisty a chodkyně

/
/
/
279 Zobrazení



V Jihlavě došlo ve čtvrtek ráno k dopravní nehodě chodkyně, odpoledne u Kostelce havaroval motocyklista. K oběma událostem vyjížděli policisté.

Kolem půl šesté ráno přecházela vozovku na ulici Brněnská chodkyně, aniž by se přesvědčila, že může bezpečně přejít. „Na silnici vstoupila náhle, dostala se před projíždějící automobil Hyundai a došlo ke střetu. Třiačtyřicetiletá žena utrpěla při dopravní nehodě zranění a byla zdravotnickou záchrannou službou převezena na ošetření do jihlavské nemocnice,“ popsala policejní komisařka Jana Kroutilová s tím, že její kolegové místo nehody ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou u obou účastníků nehody požití alkoholu vyloučili. Chodkyně je podezřelá z přestupkového jednání na úseku dopravy.

Po třetí hodině odpoledne jel po silnici v katastru obce Kostelec řidič motocyklu Aprilia ve směru na Jihlavu. „Z nezjištěné příčiny přejel do protisměru a následně mimo komunikaci, kde v příkopu havaroval. Při dopravní nehodě utrpěl šestašedesátiletý motocyklista zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do nemocnice,“ řekla Kroutilová. I v tomto případě policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na motocyklu vznikla škoda přibližně za deset tisíc korun. Dechová zkouška byla u motocyklisty negativní. Dopravní nehodu policisté šetří.

  • Facebook
  • Twitter