Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Českém mlýně si můžete posedět v novém Picnic Pointu

/
/
/
294 Zobrazení



Jihlava má Picnic Point. Příjemné posezení najdete nově v blízkosti řeky ve sportovně relaxačním areálu Český mlýn. Město ho má na letní sezónu zapůjčené na zkoušku od soukromé firmy SEGA. „Její majitel se s Picnic Pointem setkal na svých cestách po Thajsku. Když se z dovolené vrátil, vyrobil ho a městu ho pak nabídl k vyzkoušení,“ vysvětlil náměstek primátora Radek Popelka, jak se posezení do Českého mlýna dostalo.

Picnic Point se stolem, lavicemi a širokou střechou tak nabízí posezení nejen pro sportovce, ale i pro kolemjdoucí, kteří si chtějí na chvíli odpočinout u řeky a jen tak relaxovat. V těchto horkých dnech tam navíc najdou i příjemný stín. „Věříme, že se Picnic Point osvědčí. A pokud tomu tak bude, nebráníme se do budoucna postavit ho i na další místa v Jihlavě. Budeme moc rádi za zkušenosti a postřehy od všech, kdo ho vyzkouší,“ uvedl Radek Popelka s tím, že časem by k Picnic Pointu mohl přibýt třeba i stojan na kola.

Úvodní foto: SEGA Jihlava

  • Facebook
  • Twitter