Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Můj vzor Božský Karel v Brodě

/
/
/
489 Zobrazení



Málokdo si troufne zpívat písně Karla Gotta a vytvořit koncert z jeho nezapomenutelných písní. Kristián Šebek, rodák z Brna, našel odvahu a za pomocí patnáctičlenného živého orchestru zpívá známé hity Karla Gotta. V Brodě se představí v úterý 5. prosince.

„Už jako malý kluk jsem obdivoval pěvecké umění a šarm našeho největšího českého zpěváka. Karel Gott se stal mým vzorem a je jím dodnes. Jeho písně zpívám od útlého dětství. Mým největším přáním je pouze to, aby jeho písně zněly dál a mohli těšit své diváky, to vše v podobě, jakou si zaslouží,“ uvedl Kristián Šebek narozený 12. dubna 1999.

Jedinečný koncert se uskuteční v KD Ostrov Havlíčkův Brod v úterý 5. prosince od 19.00, kdo nezakoupil vstupenky v předprodeji má smůlu. Koncert je beznadějně vyprodaný.
Velký zájem o Kristiána Šebka je také v jiných městech ČR: Brno, Olomouc a Klatovy, kde jsou lístky vyprodané. Obdivovatel Karla Gotta má koncerty až do května 2024 a na některé ještě nezačal předprodej.

  • Facebook
  • Twitter