Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mrtvá žena v Chotěboři pochází z Olomoucka

/
/
/
1562 Zobrazení



Kriminalistům se v pátek 17. února podařilo v pozdních nočních hodinách po rozsáhlém pátrání a prověřování velkého množství poznatků, které přicházely také na základě výzev zveřejněných v médiích, zjistit totožnost mrtvé ženy nalezené v Chotěboři.

„Jedná se o třicetiletou ženu z Olomouckého kraje. Kriminalisté mají také k dispozici výsledky nařízené soudní pitvy, z níž jednoznačně vyplynulo, že na úmrtí ženy má podíl jiná osoba a že tedy zemřela násilnou smrtí. Ještě včera v noci jsme zadrželi muže, který je důvodně podezřelý ze spáchání tohoto násilného trestného činu.
K případu ale v průběhu celého víkendu nebudeme poskytovat žádné bližší informace a děkujeme v tomto směru za pochopení. Případem se zabývají krajští kriminalisté z odboru obecné kriminality. Vzhledem k tomu, že tento závažný případ vyvolal velké emoce zejména na sociálních sítích, chtěli bychom zejména obyvatele města Chotěboř ujistit, že nikomu nehrozí žádné další nebezpečí,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter