Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Motorband nezklamal fanoušky v Havlíčkově Brodě

/
/
/
793 Zobrazení



Klub Oko v Havlíčkově Brodě uspořádal v sobotu 10. února koncert skupiny Motorband, bylo na něm také několik pamětníků pamatující rok 1986, když v Teplicích vznikla kapela.

Tehdy ve složení: Kamil Střihavka – zpěv, Libor Matejčík – kytara, Tomáš Krulich – kytara, Tomáš Jarolím – baskytara, Daniel Hafstein – bicí. Havlíčkův Brod zaznamenal první vystoupení Motorbendu v rámci Rockové Vysočiny v roce 1987. První album nahrává Motorband v roce 1990 tehdy v západoněmeckém Stuttgartu a prodává se pod názvem Made in Germany.

Motorband se nevyhnul do ledna 2024 střídání muzikantů a zpěváků. Jediným původním členem je zakladatel kytarista Libor Matejčík s ním v současnosti hrají: Petr Kutheil – zpěv, Karel Adam – baskytara, Vojtěch Brázda – kytara a Filip Vacínek – bicí.
Motorband nezklamal na koncertě v klubu Oko své fanoušky, když zahrál songy z legendárního alba Made in Germany (1990) a výběr z posledních dvou alb V (2017) a alba Černá a Bílá (2021). Mnoho příznivců mělo na sobě trika legendární skupiny. Určitě kapela byla potěšena sborovým zpěvem publika. Na koncertě nechyběl Radek Příhoda, sběratel podpisů od kapel na LP desky. Ve stánku byla možnost zakoupit LP, CD, trika a jiné upomínkové předměty.
„Děkujeme vám všem za výbornou atmosféru. Poděkování patří také zvukařům,“ řekl na závěr koncertu zpěvák Petr Kutheil. Motorband měl v Havlíčkově Brodě první koncert v roce 2024 a další koncerty po ČR jistě zaznamenají také velký ohlas.

  • Facebook
  • Twitter