Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Most u Velké Bíteše po víkendu do částečného provozu

/
/
/
432 Zobrazení



Ředitelství silnic a dálnic ČR dokončuje v současnosti opravu dálničního mostu ev. č. D1-201.2 u Velké Bíteše v jízdním pásu ve směru na Prahu. Aktuálně jsou položeny živičné konstrukční vrstvy na předmostích, na mostě i nájezdové větvi od Velké Bíteše a probíhají dokončovací práce, jakými jsou například instalace svodidel, ochranné betonové nátěry říms atd.

Most by měl být uveden do provozu jako celek v pondělí 26. července v podvečer, tedy o dva dny později o proti předpokladu. Důvodem je prodloužení práce na mostních závěrách. Už v průběhu pátku 23. července bude provoz v odstavném pruhu a do pondělního odpoledne se bude na mostě pracovat v pravém a levém jízdním pruhu vozovky. I nadále zde bude veden provoz v režimu 2+2 jízdní pruhy.

Po uvedení mostu do provozu v režimu předčasného užívání bude oprava pokračovat mimo vozovku dálnice, zejména pod mostem, kde je aktuálně provoz na sil I/37 řízen kyvadlově semafory, ale bez většího dopadu do dopravy. 

  • Facebook
  • Twitter