Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Monkey Race Skuhrov už v sobotu!

/
/
/
1395 Zobrazení



Už v sobotu 21. srpna se ve Skuhrově u Havlíčkova Brodu koná čtvrtý ročník překážkového běhu Monkey Race Skuhrov. Na programu je dopolední dětský závod, odpoledne se pak poběží hlavní závod pro dospělé.

Závod pro děti od 4 do 15 let odstartuje v 10:15, prezence pro registrované závodníky bude spuštěna v 9 hodin. Na start se postaví 150 dětí, které čeká trať dlouhá dva kilometry s nejrůznějšími překážkami. „Připravili jsme překážky přírodní i bahnité, plazení, šplh nebo třeba ručkování. Nejmenší závodníci potrápí tělo i mysl, věřím, že si to užijí,“ říká hlavní organizátor Lukáš Blažek.

Prezence registrovaných do hlavního závodu začne úderem poledne a potrvá do 13:10. O deset minut později vyběhne na trať první z více než dvou set závodníků, kteří budou startovat ve dvacetisekundových intervalech.

Čeká je trať dlouhá přibližně šest a půl kilometru, připravených je více než 25 překážek,“ doplňuje Lukáš Blažek.

Startovné se platí v den konání, v dětském závodě je 250 Kč, za hlavní závod zaplatíte 400 Kč.

Partnery a sponzory závodu Monkey Race Skuhrov 2021 je SDH Skuhrov, Obec Skuhrov, Heineken Česká republika, CoraHB autodíly s.r.o., Solmilk, Pivovar Rychtář, M&M Reality Havlíčkův Brod, BodyCreators, Roháč & Fejta – Zakázkové stolařství, Petr Štefánek – Tejpování a lymfotaiping, Schicht – Mýdlo s Jelenem, ČČK Havlíčkův Brod a BM Fitness Havlíčkův Brod.

Čtvrtý ročník Monkey Race Skuhrov byl stejně jako v loňském roce kvůli pandemii COVID-19 z tradičního červnového termínu přesunut na srpen. Organizátoři věří, že v příštím roce už se poběží v tradičním termínu před prázdninami.

Program
Monkey Race 2021 – KIDS
9:00–10:00   Prezence závodníků
10:15              START závodu

Monkey Race 2021
12:00–13:10 Prezence závodníků
13:10              Rozprava k pravidlům a představení trati
13:15              Oficiální zahájení starosty obce
13:20              START závodu
cca 16:15      Předpokládané doběhnutí posledního závodníka
cca 16:45      Vyhlášení výsledků Monkey Race Skuhrov 2021

  • Facebook
  • Twitter