Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladá řidička u Ždírce nad Doubravou převrátila auto na střechu

/
/
/
855 Zobrazení



Policisté vyjížděli v sobotu 2. ledna deset minut po poledni k dopravní nehodě, která se stala na Havlíčkobrodsku. Dvaačtyřicetiletá řidička jedoucí od Ždírce nad Doubravou směrem na Horní Studenec při průjezdu pravotočivou zatáčkou v klesání nepřizpůsobila rychlost svého vozu VW Touran a skončila s ním na střeše.

„Na zledovatělé vozovce dostala s vozem smyk, přejela vpravo do silničního příkopu, kde se převrátila na střechu. Při dopravní nehodě se lehce zranila řidička i její spolucestující, které odvezli zdravotníci do nemocnice v Havlíčkově Brodě k ošetření.
Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na osobním voze v celkové výši 64 000 korun. U řidičky policisté provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Na voze byly užity zimní pneumatiky s dostatečnou hloubkou dezénu. Věc dopravní nehody vyřešili policisté s řidičkou uložením pokuty v příkazním řízení,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

  • Facebook
  • Twitter