Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mistrovství České republiky v řeckořímském zápase v Havlíčkově Brodě

/
/
/
210 Zobrazení



V sobotu 2. března se v havlíčkobrodské sportovní hale uskutečnilo Mistrovství České republiky v zápase řeckořímském zápase mužů, kterého se účastnily necelé čtyři desítky borců.

„Účast jenom 38 závodníků z osmi oddílu na tomto mistrovství byla velkou kaňkou. Všem chlapcům bych chtěl poděkovat za předvedené výkony a těm, kteří nedosáhli na vytoužené mety, tak aby se snažili na všem a hlavně na sobě více zapracovat. Mistrovství se nemohl ze zdravotních důvodů zúčastnit Petr Novák, Jiří Kořan a Michal Hauser. Po skoro roční pauze zaviněné zraněním se vrátil Artur Sarkisjan. Medaile předávali olympijský medailista Marek Švec a dlouholetý reprezentant České republiky Petr Novák a zástupce svazu zápasu Petr Skalický. Také bych chtěl poděkovat lékaři Tomáši Lakomému a všem, kteří pomáhali toto mistrovství zabezpečit,“ komentoval turnaj Zdeněk Švec z Jiskry Havlíčkův Brod.

Pořadí jednotlivců Jiskry Havlíčkův Brod
60 kg Zvolánek Matěj 2. místo
63 kg Milichovský Libor 4. místo
72 kg Novák Michal 2. místo
72 kg Zvolánek Patrik 4. místo
77 kg Čapek Jiří 2. místo
82 kg Zelenka Michal 1. místo
82 kg Miksa Patrik 2. místo
87 kg Domkář Bohumil 3. místo
97 kg Benc Jan 3. místo
130 kg Albíni Marcel 1. místo
130 kg Sarkisjan Artur 3. místo

  • Facebook
  • Twitter