Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mistrovství České republiky v kickboxu s pelhřimovskou účastí

/
/
/
430 Zobrazení



V sobotu 20. listopadu se v Kladně uskutečnilo Mistrovství České republiky v kickboxu, které bylo pod záštitou ČSK (Českého svazu kickboxu). Jednalo se především o plnokontaktní disciplíny (fullcontakct a K1) a jednu polokontaktní disciplínu (kicklight).

Za Wu-shu Pelhřimov nastoupili dva soutěžící, Tomáš Hložek (svěřenec Martina Dvořáka-kickbox) a Daniel Jiřík (svěřenec Petra Svobody-thajský box), kteří vybojovali stříbro a bronz.

Tomáš Hložek nastoupil v polokontaktní disciplíně kicklight v kategoriích muži do 74 kg a muži do 79 kg V obou disciplínách se probojoval k bojům o třetí místo. V kategorii do 79 kg nestačil na jihlavského borce a skončil těsně pod stupni vítězů, ale v kategorii do 74 kg vyhrál a získal tak krásné třetí místo.

Daniel Jiřík nastoupil v plnokontaktní disciplíně K1, přesněji v kategorii Junioři (16-18 let), kde měl štěstí na los a nastoupil rovnou k finálovému zápasu, který byl poměrně vyrovnaný, ale soupeř v posledním kole Daniela přebodoval.

  • Facebook
  • Twitter