Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Miro Žbirka zaplnil bystřický amfiteátr do posledního místa

/
/
/
1388 Zobrazení



V rámci šestého ročníku Start film festu, který se koná pravidelně v Bystřici nad Pernštejnem, zazpíval v bystřickém amfiteátru se svojí kapelou Miro Žbirka. O koncert byl tak velký zájem, že všechna místa určená k sezení byla zaplněné už půl hodiny před začátkem.

Během koncertu zazněly všechny známé hity, nechyběla interakce s publikem a také spoustu vtipných historek, které slovenský zpěvák zažil za roky vystupování. A aby byl večer, jak se patří dobře vyladěný, po koncertě následovalo promítání filmu Meky. Jedná se o dokument Šimona Šafránka, který dokonale mapuje život a průřez kariérou tohoto slavného zpěváka. „Snažili jsme se udělat filmový portrét, jaký tu není. Bez sentimentu a patosu, zato s humorem. Energický a podvratný. S hlasitou muzikou, a především pokud možno upřímný a emocionální, lidský,“ prezentuje film režisér a scenárista dokumentu Šimon Šafránek.

  • Facebook
  • Twitter